Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

RPM International Inc ja sen tytäryhtiöt, tytäryhtiöt ja operatiiviset yritykset ("yritys", "me", "me") ovat sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi. Tämä tietosuojakäytäntö ("käytäntö") kuvaa, miten käsittelemme henkilötietoja sinä, mukaan lukien keräämämme henkilötietotyypit, käyttötarkoitukset, kolmansien osapuolten tyypit, joiden kanssa jaamme ne, ja kaikki oikeudet, jotka sinulla voi olla tällaisiin henkilötietoihin liittyen. Tämä käytäntö koskee henkilötietoja Tiedot, jotka annat meille, kun käytät mitä tahansa verkkosivustoamme, mukaan lukien www.rpminc.com (jäljempänä yhdessä "verkkosivusto")”), Kun vierailet missä tahansa toimipisteessä tai tiloissa tai kun muuten otat yhteyttä meihin tai otat meihin yhteyttä.

Sovellettavissa tietosuojalaeissa ja -määräyksissä yritystä pidetään ”rekisterinpitäjänä” henkilötietojen suhteen, joita se kerää, käyttää ja hallinnoi tämän käytännön mukaisesti. Yhtiö on osa monikansallista tytäryhtiöiden ryhmää, jolla on tietokantoja eri maissa, joista osaa ylläpitävät tytäryhtiöt ja osaa kolmannet osapuolet yhtiön tai sen tytäryhtiöiden lukuun. Ennen kuin annat meille henkilötietoja tai selaat verkkosivustoamme, sinun on luettava tämä käytäntö kokonaan läpi ja varmistettava, että olet tyytyväinen tietosuojakäytäntöihimme ja suostut noudattamaan tässä esitettyjä ehtoja.

Huomaa, että verkkosivustollamme voi olla linkkejä muille verkkosivustoille. Nämä käytännöt eivät koske näitä kolmansien osapuolten sivustoja, ja suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi verkkosivuston tietosuoja- ja turvallisuuskäytännöt. Olemme vastuussa vain keräämiemme tietojen yksityisyydestä ja turvallisuudesta, emmekä voi valvoa kolmansien osapuolten toimia henkilötietojesi suhteen. Katso alla olevasta sanastosta selitys tämän käytännön määritetyille termeille.

Kenen henkilötietoja keräämme 

Yritys kerää henkilötietoja useilta henkilöiltä liiketoiminnan yhteydessä, mukaan lukien seuraavat:

  • Toimittajiemme, asiakkaiden ja muiden liikekontaktien edustajat.
  • Urakoitsijat ja vastaavanlaiset työntekijät.
  • Henkilöt, jotka käyttävät verkkosivustoamme tai käyttävät sitä muuten.
  • Kuluttajat ja asiakkaat.
  • Yksilöt, jotka käyvät tiloissa tai tiloissa.
  • Työnhakijat.
  • Henkilöt, jotka ovat yhteydessä Yhtiön työntekijöihin tai muuten sidoksissa heidän työntekijöihinsä.
  • Henkilöt, jotka ottavat meihin yhteyttä millä tahansa tavalla.

Kuinka keräämme henkilötietoja 

Saamme henkilötietoja, jotka luovutat tietoisesti ja vapaaehtoisesti meille sekä online- että offline-yhteydessä. Esimerkiksi kun henkilöt suorittavat seuraavia toimintoja, keräämme yleensä heidän henkilötietojaan:

  • Käytä verkkosivustoamme tai käytä sitä ja / tai täytä jokin verkkolomakkeistamme (esim. Käyttämällä "Kysy asiantuntijalta" -palvelua).
  • Ota yhteyttä asiakaspalvelukeskukseemme tai pyydä meiltä tietoja muulla tavalla.
  • Käy tiloissa.
  • Lähetä tilaus tai osta yritys yritykselle.
  • Anna yhteystietosi käyntikortilla tai muulla tavalla.
  • Täytä kysely tai anna meille muuten palautetta.
  • Kommunikoi kanssamme sosiaalisen median verkkosivustojen, kolmansien osapuolten sovellusten tai vastaavien tekniikoiden kautta.
  • Käy yhdessä kauppakeskuksistamme näyttelyssä.

Voimme myös kerätä henkilötietoja kolmansilta osapuolilta. Voimme esimerkiksi kerätä tietoja työnantajallesi; julkisesti saatavilla olevat lähteet; palveluntarjoajamme, myyjämme ja muut liikekontaktit tässä kuvattuihin tarkoituksiin.

Keräämiemme henkilötietojen luokat 

Yritys voi kerätä erilaisia henkilötietoja sinulta tai sinusta sinusta liiketoimintamme aikana, kuten seuraavat:

  • Henkilötiedot, kuten nimesi, toiminimi, yrityksen / organisaation nimi, sähköpostiosoite, puhelin- ja faksinumerot sekä fyysinen osoite (mukaan lukien katu, kaupunki, osavaltio, postinumero ja / tai maa). Jos vierailet missä tahansa toimipaikassamme henkilökohtaisesti, saatamme vaatia sinua kirjautumaan sisään ja antamaan nimesi, auton rekisterinumeron, ajokortin numeron tai muita tietoja.
  • Yritysten yhteystiedot, kuten tiedot, jotka liittyvät kolmannen osapuolen organisaation muihin työntekijöihin, omistajiin, johtajiin, toimihenkilöihin tai urakoitsijoihin (esim. Yritys, yritys, kumppanuus, yksityisyritys, järjestö tai valtion virasto), joiden kanssa voimme käydä, tai mahdollisesti harjoittaa liiketoimintaa.
  • Markkinointi- ja viestintätiedot, mukaan lukien markkinointi-asetuksesi ja tilauksesi julkaisuihimme.
  • Tapahtumatiedot, mukaan lukien tuotteitamme ja palveluitammekoskevatkyselyt ja tilaukset sekä yksityiskohdat maksuista sinulle ja sinulta, mukaan lukien ostotilaushistoria ja maksutapahtumien helpottamiseen tarvittavat tiedot.
  • Asiakkaiden palaute ja vastaavat kommentit, kyselyt ja suositukset, mukaan lukien palaute verkkosivustostamme, tuotteistamme, palveluistamme ja tietojenkäsittelykäytännöistämme.
  • Käyttötiedot, mukaan lukien tiedot siitä, miten käytät verkkosivustoamme, tarkastelemasi sivut, napsauttamasi linkit, käyttämäsi aineisto, päivämäärä ja kellonaika, jolloin avaat verkkosivuston, verkkosivusto, josta linkitit verkkosivustollemme, ja muut toimet verkkosivustolla. Voimme myös kerätä käyttötietoja, jos käytät Internet-palveluitamme yrityksen paikassa tai laitoksessa.
  • Tekniset tiedot, kuten Internet Protocol (IP) -osoitteesi, selaimesi tyyppi ja ominaisuudet sekä kieli ja käyttöjärjestelmäsi. Katso lisätietoja verkkosivustollamme käytetyistä evästeistä alla. Voimme myös kerätä teknisiä tietoja, jos käytät Internet-palveluitamme yrityksen toimipaikassa tai laitoksessa.
  • Biometriset tiedot, kuten yksityiskohtaisemmin on esitetty jäljempänä kohdassa Biometriset tiedot.

Kun et toimita Yrityksen pyytämiä henkilötietoja, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle pyydettyä palvelua tai suorittamaan liiketointa, ja hyväksyt, että yritys ei ole vastuussa tai muuten vastuussa siitä johtuvista toimista.

Tietojenkäsittelyn tarkoitukset 

Yleensä yritys käsittelee henkilötietoja moniin tarkoituksiin, mukaan lukien seuraavat:

  • Tuottaa sinulle tietoja tuotteista ja palveluista ja täyttää ne.
  • Voit vastata kysymyksiisi tai vastata palautteeseesi tai kyselyihisi.
  • Tutkimuksen ja mainonnan tekeminen.
  • Ottaa yhteyttä parempiin tuotteisiin tai tuotteiden käyttöön.
  • Toimittaa sinulle e-uutiskirjeitä; sähköposti tai muu viestintä.
  • Antaa sinun osallistua online-tukeen tai ”Kysy asiantuntijalta” -palveluihin.
  • Ilmoittaa sinulle muutoksista palveluissasi ja tarjota sinulle tietoja vastaavista tavaroista ja palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.
  • Hallinnoida ja hallinnoida takuita
  • Kommunikoida kanssasi ja kolmansien osapuolten yhteystietojen kanssa.
  • Voit osallistua kampanjoihin, arvontaan tai suostumuksiin.
  • Hallinnoida verkkosivustoamme ja auttaa parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme.
  • Jotta voit ilmoittaa verkkosivustomme ongelmista.
  • Analysoida verkkosivustomme käyttöä.
  • Noudata sovellettavia lakeja, asetuksia tai muita oikeudellisia tai hallinnollisia prosesseja.
  • Varmistaa paremmin yrityksen omaisuuden, sijaintien ja toimitilojen turvallisuus.
  • Laki-, sääntely- ja liike-etujemme puolustamiseksi.
  • Yhtiön työntekijöiden, vuokratyöntekijöiden, urakoitsijoiden, edustajien tai muiden henkilöiden terveyden ja turvallisuuden suojelemiseksi, joka saattaa käydä liiketoimintamme paikoissa tai tiloissa esimerkiksi pandemian tai muiden terveysongelmien aikana.
  • Muihin liiketoimintaan liittyviin tarkoituksiin, mukaan lukien neuvottelut, sopimusten tekeminen ja toteuttaminen, tilien ja tietueiden hallinta, lisensoidun sisällön mukauttaminen (verkkosivuston käyttöehtojen mukaisesti), yritysten sosiaalisen vastuun tukeminen, oikeudelliset, sääntely- ja sisäiset tutkimukset, yleinen liiketoiminta tarkoituksiin ja velanhoitoon.

Huomaa, että et voi kommunikoida kanssamme verkkosivuston Yhteydenotto- tai tukilinkkien kautta tai sähköpostitse antamatta joitain henkilötietoja. Jos otat yhteyttä meihin tai palveluntarjoajiin, pöytäkirja kyseisestä istunnosta tai kirjeenvaihdosta pidetään voimassa olevan käytännön ja / tai lain mukaisesti.

Kykyjen hallinta ja rekrytointi 

Kun haet työtä verkkosivustomme kautta tai muuten, keräämme sinusta muita henkilötietoja, jotka liittyvät juuri kyseiseen työtehtävään, kuten pätevyys, urahistoria, viittaukset kolmansiin osapuoliin ja haastatteluilmoitukset. Voimme pyytää sinulta myös muita tietoja, esimerkiksi kiinnostuksen kohteitasi ja sinua kiinnostavia työtyyppejä. Henkilötietoja, jotka annat meille työsuhteen yhteydessä, käsitellään tämän käytännön ja muiden yksityisyydensuojalausekkeiden mukaisesti. voidaan sisällyttää työpaikkailmoitukseen, johon haet.

Käsittelyn oikeusperusta 

Tiettyjen sovellettavien tietosuojalakien noudattamiseksi Yhtiön on määriteltävä oikeusperusta henkilötietojesi käsittelylle. Edellä mainittujen tarkoitusten mukaisesti, joita varten keräämme ja käytämme henkilötietojasi, yrityksen henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta on tyypillisesti yksi seuraavista, jotka eivät sulje pois toisiaan.

  • Sinun tai muiden henkilöiden kanssa solmimamme sopimuksen toteuttamiseksi tai sinun on pyydettävä toimenpiteitä pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä.
  • Tukea Yhtiön tai kolmansien osapuolten laillisia liike-etuja (esimerkiksi liiketoimintamme ylläpitämisessä ja edistämisessä tarjoamalla asiakkaille palautemahdollisuuksia).
  • Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen.
  • Suostumuksellasi.

Tietojen lokalisointi 

Yhtiön pääkonttori on Yhdysvalloissa ja se on osa monikansallista tytäryhtiöiden ryhmää, jolla on tietokantoja eri maissa, joista osaa ylläpitävät tytäryhtiöt ja osaa kolmannet osapuolet yhtiön tai yhden puolesta. tytäryhtiöistämme. Voimme siirtää henkilötietojasi yhteen tai useampaan tällaiseen tietokantaan kotimaasi ulkopuolella, mahdollisesti maihin, jotka eivät välttämättä vaadi henkilötietojesi riittävää suojaa verrattuna maassasi annettuihin tietoihin, ja missä tapauksessa henkilötiedot oltava valtion viranomaisten saatavilla tällaisten ulkomaisten lainkäyttöalueiden laillisten määräysten ja lakien nojalla. Yhtiö ja sen tytäryhtiöt ovat perustaneet kohtuullisen ja asianmukaisen valvonnan sovellettavan lain edellyttämällä tavalla ja henkilötietojen siirto. Jos asut ETA-alueella tai Isossa-Britanniassa, voit pyytää jäljennöksen suojatoimista, jotka olemme ottaneet käyttöön henkilötietojesi ja yksityisyyden suojaamiseksi näissä olosuhteissa, käyttämällä alla olevaa sähköpostiosoitetta. Toimittamalla Yritykselle henkilötietoja suostut sen siirtoon kansainvälisten rajojen yli tämän käytännön mukaisesti.

Henkilötietojen jakaminen ja luovuttaminen 

Yritys voi jakaa tai muutoin paljastaa henkilötietojasi yhtiössä, tytäryhtiöille ja valituille kolmansille osapuolille sovellettavan lain mukaisesti. Seuraavassa on esimerkkejä siitä, miten henkilötietojasi voidaan jakaa, ja syistä ja tarkoituksista tällaisen toiminnan toteuttamiseksi:

Yritys voi jakaa henkilötietoja työntekijöille ja muille emoyhtiömme, tytäryhtiöidemme ja tytäryhtiöidemme virkamiehille ja edustajille, joilla on "tarve tietää" kyseiset tiedot liiketoiminnallisista tai oikeudellisista syistä, esimerkiksi hallinnollisen tehtävän suorittamiseksi. laskun käsittelemiseksi tai lähettämään lähettämäsi kyselyn asianomaiselle osastolle tai tytäryhtiölle.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, mukaan lukien seuraavat: lainvalvonta- ja sääntelyviranomaiset; yhtiön neuvonantajat ja konsultit; IT-palveluntarjoajat; kolmannet osapuolet, jotka yhtiö on sitoutunut tarjoamaan sinulle pyytämiäsi palveluja; suojata immateriaalioikeudet mihin tahansa aineistoon, joka näytetään tai muuten on saatavilla yrityksen verkkosivustolla; oikeudellisen tai muun ammatillisen neuvon hakemiseksi; vastata lailliseen pyyntöön tai noudattaa lakisääteistä velvoitetta; tai valvoa yhtiön käytäntöjä tai verkkosivuston käyttöehtoja.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jos myymme, ostamme tai yhdistämme liiketoimintaa tai omaisuutta, myös tällaisen liiketoiminnan tai omaisuuden mahdolliselle myyjälle tai ostajalle.

Suostumuksellasi voimme paljastaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat sinulle mahdollisesti kiinnostavia tuotteita. Nämä yritykset voivat sitten ottaa sinuun yhteyttä suoraan tuote- tai näytetarjouksia, räätälöityjä tarjouksia ja tietoja varten tai pyytää palautetta tuotteista ja ohjelmista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Työntekijämme voivat käyttää henkilökohtaisia laitteita päästäkseen järjestelmiin, jotka sisältävät henkilötietojasi, joten henkilötietojasi voidaan siirtää palveluntarjoajien kautta tai palveluntarjoajille, jotka tekevät sopimuksia työntekijöidemme kanssa solukkotiedoista kaikkialla maailmassa.

Meitä saatetaan joutua jakamaan henkilötietojasi tuomioistuimen päätöksen, lain tai oikeudellisen prosessin noudattamiseksi, mukaan lukien vastaamaan hallituksen tai viranomaisen pyyntöihin. Voimme luovuttaa henkilötietoja, jos meillä on syytä uskoa, että luovuttaminen on tarpeen yrityksen tunnistamiseksi, yhteyden ottamiseksi tai oikeustoimien toteuttamiseksi minkä tahansa Yhtiön oikeuden, mukaan lukien sinua tai kolmatta osapuolta vastaan, maksamisen laiminlyönnistä tai minkään kanssamme tehdyn sopimuksen rikkomisesta. tai muutoin tukea liiketoimintamme etuja. Voimme jakaa henkilötietojasi suojellaksemme yritystä, asiakkaitamme tai muita; tai estää oikeuksiemme tai omaisuutemme taikka muiden tietojenkäsittelijöiden tai kenenkään muun oikeuksien tai omaisuuden vahingoittuminen tai häiritseminen, joille tällainen toiminta voi vahingoittaa. Ellei laissa toisin sallita,

Siltä osin kuin otat yhteyttä yritykseen, jotta voimme tarjota sinulle tai kolmannelle osapuolelle mitä tahansa tässä kuvatuista palveluista tai suoritteista, suostut täten luovuttamaan henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka yritys kohtuudella päättää soveltaa palvelujen tai suoritteiden tarjoamiseen edellyttäen, että kolmas osapuoli ei myöskään myy henkilötietoja, ellei kyseinen paljastaminen ole sovellettavien tietosuojalakien mukaista.

Tietoturva 

Yhtiö ryhtyy kohtuullisiin teknisiin ja organisatorisiin turvatoimenpiteisiin suojata henkilötietoja tahattomalta tai laittomalta tuhoamiselta tai katoamiselta ja luvattomalta käytöltä, tuhoamiselta, väärinkäytöltä, muokkaamiselta tai paljastamiselta. Mikään tietojärjestelmä ei kuitenkaan voi olla täysin turvallinen, joten emme voi taata henkilötietojesi täydellistä turvallisuutta. Emme myöskään ole vastuussa henkilötietojesi turvallisuudesta, jonka välität meille kolmansien osapuolien ylläpitämissä järjestelmissä tai verkoissa, mukaan lukien Internet ja langattomat verkot. Annat yritykselle kaikki tiedot, mukaan lukien Henkilötiedot, omalla vastuullasi ja hyväksyt täten, että yhtiö ei ole lain sallimassa laajuudessa vastuussa mistään tietotapahtumista, jotka voivat vaarantaa luottamuksellisuuden, henkilötietojesi eheys tai turvallisuus.

Asiakirjojen säilyttäminen 

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin tarvitsemme niitä edellä mainittuja tarkoituksia varten, joten tämä ajanjakso vaihtelee riippuen kanssakäymisistämme kanssamme ja maasta, jossa henkilötietojasi käsitellään. Esimerkiksi, jos olet tehnyt ostoksen kanssamme, pidämme kirjaa ostoksestasi ajanjaksona, joka tarvitaan laskutukseen, verotukseen, takuuseen ja vastuuseen. Voimme myös pitää kirjaa kirjeenvaihdostasi kanssasi (esim. Jos olet tehnyt valituksen tuotteesta) niin kauan kuin on tarpeen suojellaksemme meitä oikeudellisilta vaatimuksilta. Huomaa, että kun peruutat markkinointiviestintämme, pidämme kirjaa sähköpostiosoitteestasi varmistaaksemme, ettemme lähetä sinulle markkinointiviestejä tulevaisuudessa.

Oikeutesi ja velvollisuutesi 

Sinulla on lupa ja täten suostua luovuttamaan tai muuten toimittamaan henkilötietoja yhtiölle vain, jos kyseiset henkilötiedot ovat tarkkoja, luotettavia ja merkityksellisiä suhteellemme, ja vain siltä osin kuin tällainen paljastaminen tai toimittaminen ei riko mitään sovellettavaa tietosuojaa laki, laki tai asetus tai loukkaa kenenkään tietosuojaoikeuksia tai -oikeuksia. Jotkut tietosuojalait, kuten yleinen tietosuoja-asetus (EEA) ja Kalifornian kuluttajansuojalainsäädäntö (Yhdysvallat), tarjoavat yksilöille jäljempänä kuvatut oikeudet. Jos olet ETA-alueella, Kalifornian asukas tai jos sinulla on muuten tällaiset oikeudet ja haluat käyttää niitä minkä tahansa henkilötietojesi yhteydessä, jotka yrityksellä (tai palveluksemme tarjoajalla tai prosessorilla, joka toimii puolestamme) on hallussamme, huoltajuutta tai valvontaa, ota meihin yhteyttä, tai pyydä valtuutettua edustajaasi ottamaan meihin yhteyttä alla olevien ohjeiden mukaisesti. Jos lähetät tai valtuutettu edustajasi lähettää puolestasi tietopyynnön, sinä (ja valtuutettu edustajasi) täten tunnustat ja hyväksyt valheiden rangaistuksella, että olet (tai sen valtuutettu edustaja) kuluttaja, jonka henkilökohtainen henkilö Tiedot ovat pyynnön kohteena. Vastaamme kaikkiin tietopyyntöihin lain edellyttämässä määräajassa, ja saatamme periä maksun pyynnön helpottamiseksi, jos laki sallii. Jos teet tai valtuutettu edustaja puolestasi tekee minkä tahansa henkilötietoihisi liittyvän pyynnön, varmistamme henkilöllisyytesi tai valtuutetun edustajan henkilöllisyyden lain edellyttämässä varmuudessa ennen pyyntösi lähettämistä. Esimerkiksi, Yritys voi vaatia sinua vastaamaan vähintään kaksi tai kolme henkilötietoa, jotka olemme aiemmin keränneet sinulta, ennen kuin annat sinulle pääsyn henkilötietoihin, poistamme niistä tiettyjä kappaleita tai henkilötietoluokkia tai muuten vastaamme pyyntösi. Voimme myös pyytää valtuutettua edustajaa toimittamaan kirjalliset asiakirjat, jotka osoittavat hänen valtuutuksensa toimia puolestasi. Tietosuojalakien tarjoamat tietosuojaoikeudet eivät ole absoluuttisia, ja Yhtiö voidaan antaa pidättäytyä tekemästä mitään toimenpiteitä tai muuttamasta tietojenkäsittelytoimintaansa vastauksena meille lähettämääsi tietopyyntöön. Voimme myös pyytää valtuutettua edustajaa toimittamaan kirjalliset asiakirjat, jotka osoittavat hänen valtuutuksensa toimia puolestasi. Tietosuojalakien tarjoamat tietosuojaoikeudet eivät ole absoluuttisia, ja Yhtiö voidaan antaa pidättäytyä tekemästä mitään toimenpiteitä tai muuttamasta tietojenkäsittelytoimintaansa vastauksena meille lähettämääsi tietopyyntöön. Voimme myös pyytää valtuutettua edustajaa toimittamaan kirjalliset asiakirjat, jotka osoittavat hänen valtuutuksensa toimia puolestasi. Tietosuojalakien tarjoamat tietosuojaoikeudet eivät ole absoluuttisia, ja Yhtiö voidaan antaa pidättäytyä tekemästä mitään toimenpiteitä tai muuttamasta tietojenkäsittelytoimintaansa vastauksena meille lähettämääsi tietopyyntöön.

Markkinointi ja tilauksen peruuttaminen . Sovellettavan lain mukaisesti voimme käsitellä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Jos päätät milloin tahansa, ettet enää halua vastaanottaa meiltä kaupallista viestintää, joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse, voit "kieltäytyä" vastaanottamasta tällaista viestintää napsauttamalla osoitteessa olevaa "peruuta tilaus" -linkkiä. jokaisen kaupallisen sähköpostin alaosassa ja päivittämällä asetuksesi tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa dataprotection@rpminc.com. Joillakin lainkäyttöalueilla yksityishenkilöillä on oikeus pyytää tiettyjä tietoja henkilötietojemme luovuttamisesta kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin. Yrityksen parhaiden tietojen mukaan emme jaa henkilötietoja kolmansille osapuolille, joiden kanssa on syytä uskoa käyttävän näitä tietoja omiin suoramarkkinointitarkoituksiinsa.

Tietojesi korjaaminen. Henkilötietojesi pitäminen tarkkoina ja ajan tasalla on erittäin tärkeää. Epätarkat tai puutteelliset tiedot voivat vaikuttaa kykyymme tarjota sinulle asiaankuuluvia palveluja. Kerro meille kaikista henkilötietojesi mahdollisesti vaatimista muutoksista osoitteessa dataprotection@rpminc.com.

Henkilötietojen käyttö ja siirtäminen . Joissakin tietosuojalaeissa yksilöillä on oikeus tietää heistä keräämistämme henkilötiedoista ja käyttää niitä, mukaan lukien keräämiemme henkilötietojen luokat ja erityiset kappaleet; lähdeluokat, joista henkilötiedot kerätään; liiketoiminnallinen tai kaupallinen tarkoitus henkilötietojen keräämiseen; niiden kolmansien osapuolten ryhmät, joiden kanssa olemme jakaneet, paljastaneet tai myyneet henkilötietoja, ja niiden tarkoitus. Lisäksi joillakin lainkäyttöalueilla yksityishenkilöillä on oikeus pyytää yritystä siirtämään henkilötietoja siinä määrin kuin mahdollista, tietyissä muodoissa ja muodoissa.

Henkilötietojen poistaminen ja poistaminen.  Joissakin tietosuojalaeissa yksityishenkilöillä on oikeus pyytää meitä (ja kaikkia soveltuvia palveluntarjoajia tai käsittelijöitä, jotka toimivat puolestamme) poistamaan / poistamaan hallussamme, hallussamme tai hallussamme olevat henkilötietosi.

Objekti käsittelyyn . Joissakin tietosuojalaeissa yksilöillä on oikeus vastustaa tapaa, jolla yritys toteuttaa tietyntyyppistä käsittelyä, johon liittyy henkilötietojasi, mukaan lukien tapaukset, joissa luotamme lailliseen liiketoiminnan etuun tällaisessa käsittelyssä tai suoramarkkinoinnissa.

Käsittelyn rajoittaminen. Sinulla voi olla oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä esimerkiksi tilanteissa, joissa henkilötietojen oikeellisuus kiistetään.

Älä seuraa signaaleja . Jotkin verkkoselaimet voivat lähettää "Älä seuraa" -signaaleja verkkosivustoille, joiden kanssa käyttäjä kommunikoi. Koska selaimet sisällyttävät ja aktivoivat tämän ominaisuuden, on epäselvää, aikovatko käyttäjät lähettää nämä signaalit vai ovatko he edes tietoisia niistä. Emme tällä hetkellä tee toimia vastauksina näihin signaaleihin.

Syrjinnän torjunta . Joissakin tietosuojalaeissa määrätään, että organisaatioita on kielletty syrjimästä henkilöitä heidän tietosuojaoikeuksiensa käytöstä. Yhtiö ei missään olosuhteissa aio eikä muuten yritä syrjiä henkilöitä mistään syystä, mukaan lukien tietosuojaoikeuden käyttäminen. 

Vammaiset henkilöt . Yhtiö pyrkii varmistamaan, että jokaisella on pääsy tuotteisiimme ja palveluihimme liittyviin tietoihin, mukaan lukien tämä käytäntö. Ota yhteyttä, jos haluat, että tämä käytäntö toimitetaan vaihtoehtoisessa muodossa, ja ryhdymme kaupallisesti kohtuullisiin toimenpiteisiin tarpeidesi täyttämiseksi.

Valitukset . Joissakin tietosuojalaeissa yksilöillä on oikeus tehdä valitus organisaation prosessoinnista hallitukselle tai sääntelyviranomaisille. Esimerkiksi ETA: n kansalaisilla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle, jonka luettelo on saatavilla osoitteessa https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en.

Lasten henkilökohtaiset tiedot 

Verkkosivustoa ja palveluja ei ole tarkoitettu lapsille, jotka voidaan määritellä eri tavalla sovellettavissa tietosuojalaeissa. Emme käsittele tietoisesti alle 16-vuotiaiden (16) ikäisten lasten tietoja ilman heidän vanhempiensa tai laillisten huoltajiensa suostumusta, ja sinulla on täten kielletty toimittamasta yritykselle tällaisia tietoja. Jos tällaista tietoa kerätään, se olisi puhtaasti vahingossa ja tahattomasti. Käyttämällä verkkosivustoamme tai muuten toimittamalla meille henkilötietoja vakuutat täten, että olet yli 16-vuotias (16) ja henkilötiedot eivät koske alle 16-vuotiaita (16) henkilöitä.

Biometriset tiedot 

Yritys voi kerätä biometrisiä tietoja ja muita biometrisiä tunnisteita asiakkaisiin, toimittajiin, palveluntarjoajiin, työntekijöihin, vuokratyöntekijöihin, urakoitsijoihin tai edustajiin, jos laki sitä sallii ja tietyissä rajoitetuissa olosuhteissa, esimerkiksi pandemian tai muun terveyteen liittyvän ajan hätätilanteissa. Yhtiö voi käyttää kameroita, kioskeja ja vastaavia laitteita kerätä, säilyttää ja käyttää henkilön kasvogeometrian (ts. Biometristen tunnisteiden) skannauksesta saatuja tietoja lämpötilan seulonnan helpottamiseksi osana yhtiön terveys- ja turvallisuusseulontaohjelmia ja muihin turvallisuuteen liittyviin tarkoituksiin. Muissa olosuhteissa yhtiö voi kerätä saman tyyppisiä tietoja henkilöiltä, jotka käyttävät yrityksen tilojen arkaluontoisia alueita tai muita hallinnollisia tarkoituksia varten (esim. ajanotto) tai turvatoiminnot ja -tarkoitukset. Yhtiö säilyttää tällaisia biometrisiä tunnisteita enintään lain sallimissa rajoissa, mutta ei missään tapauksessa pidempään kuin yhden (1) vuoden kuluttua sovellettavan henkilön viimeisestä vuorovaikutuksesta Yhtiön kanssa. Yhtiö toteuttaa ja ylläpitää protokollia biometristen tunnisteiden turvallisuudesta ja pysyvästä tuhoamisesta tai hävittämisestä tavalla, joka noudattaa sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä ja tekee tällaisista tiedoista ja tunnisteista luettavia poistamaan mahdollisuuden niiden uudelleenkäyttöön tai uudelleen tunnistamiseen. . Yritys voi paljastaa ja levittää biometrisiä tunnisteita kolmansille osapuolille samalla tavalla kuin se voi paljastaa ja levittää henkilötietoja kolmansille osapuolille tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, estäen sovellettavan lain päinvastaisesta.

Ei-henkilökohtaiset tiedot ja evästeet 

Muut kuin henkilötiedot ovat tietoja, jotka eivät tunnista sinua suorana tai epäsuorana yksilönä. Yritys voi joko suoraan tai kolmansien osapuolten kautta kerätä automaattisesti tietyntyyppisiä ei-henkilökohtaisia tietoja sinulta, kun käytät yrityksen verkkosivustoa. Voimme myös kerätä vapaaehtoisesti toimittamiasi ei-henkilökohtaisia tietoja, kuten kyselyyn tai kyselyyn annettuja vastauksia.

Voimme jakaa ei-henkilökohtaisia tietoja muille kolmansille osapuolille, joita ei ole kuvattu yllä. Tällöin voimme koota tai poistaa tunnistetiedot niin, että kolmas osapuoli ei todennäköisesti linkitä tietoja sinuun, kotitalouteesi, tietokoneeseesi tai laitteeseesi. Yhdistäminen tarkoittaa, että yhdistämme lukemattomien ihmisten ei-henkilökohtaiset tiedot yhteen siten, että tiedot eivät liity yhteen henkilöön. Tunnistamisen poisto tarkoittaa, että yritämme poistaa tai muuttaa tiettyjä tietoja, joita voidaan käyttää tietojen linkittämiseen tiettyyn henkilöön.

Kaikkia henkilötietoja lukuun ottamatta, joita yritys voi kerätä sinulta tämän käytännön mukaisesti, mitä tahansa materiaalia, tietoa tai muuta viestintää, jonka lähetät, lataat tai postitat verkkosivustolle tai sähköpostitse yritykselle (”Viestintä”), pidetään ei-luottamuksellisena ja ei-omistama. Yhtiöllä ei ole velvollisuutta säilyttää luottamuksellisuutta tai pidättäytyä paljastamasta Viestintää. Yhtiöllä ei ole vastuuta ja se voi vapaasti kopioida, paljastaa, levittää, sisällyttää ja muutoin käyttää Viestintää ja kaikkia tietoja, kuvia, ääniä, testejä, tuoteideoita, ehdotuksia tai parannuksia sekä kaikkea siihen upotettua mihin tahansa ja kaikkiin kaupallisiin tai ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Yleensä voit käydä verkkosivustolla kertomatta yritykselle kuka olet tai paljastamatta henkilökohtaisia tietoja itsestäsi. Yritys ja yritykset, jotka tarjoavat palveluja yritykselle tai sen puolesta, voivat kuitenkin käyttää erilaisia tekniikoita, kuten evästeitä ja verkkojäljitteitä (1x1 pikseliä) kerätäksesi vierailustasi havaittavia ei-henkilökohtaisia tietoja. Pyydämme nimenomaisesti suostumustasi käyttää evästeitä verkkosivustollamme. Evästeitä käytetään yleisen käyttö- ja tilastotietojen keräämiseen. Voit hallita evästeiden käyttöä selaimessasi (käy  osoitteessa www.aboutcookies.org Lisätietoja); Kuitenkin, jos hylkäät evästeet, osa tai kaikki mahdollisuutesi käyttää verkkosivustoamme voi olla rajoitettua. Evästeiden käytön lisäksi käytämme Google Analyticsia trendien analysointiin, verkkosivuston hallinnointiin, verkkosivuston liikkeiden seuraamiseen ja väestötietojen keräämiseen koko käyttäjäkunnastamme. Jos haluat estää Google Analyticsin seuraamisen kaikilla verkkosivustoilla, käy osoitteessa  http://tools.google.com/dlpage/gaoptout . Käytämme myös Addthis.comin tarjoamia työkaluja, ja voit saada lisätietoja sen evästeestä ja tietosuojakäytännöstä osoitteessa  https://www.oracle.com/legal/privacy/addthis-privacy-policy.html. He voivat myös käyttää ja paljastaa mainoskampanjoistamme peräisin olevia ei-henkilökohtaisia tietoja raportointitarkoituksiin, sisällön toimittamisen aikatauluttamiseksi ja optimoimiseksi, ja tietysti he voivat tehdä niin, jos laki niin vaatii. Yhtiö voi käyttää mitä tahansa verkkosivustonsa kautta saatuja tietoja mihin tahansa lailliseen tarkoitukseen, mukaan lukien rajoituksetta, kehittyneiden, trendi-, tuote-, tietoturva- ja yksityisyystietojen yhdistettyjen tietojen kehittämiseen, käyttöön ja kolmansien osapuolten saataville (maksutta tai maksutta) mallit ja tutkimus, sisäinen kirjanpito ja raportointi, oppimisen, suorituskyvyn ja muun tilastotiedon mittaaminen ja raportointi kaikista verkkosivuston osa-alueista lukuun ottamatta sitä, että Yhtiö ei ilmoita koottuja tietoja tavalla, joka kohtuudella sallii tällaisten tietojen tunnistamisen kenenkään käyttäjän kanssa.

Sosiaalisen median ominaisuudet 

Verkkosivustollamme voi olla myös sosiaalisen median tai liidien luomisen ominaisuuksia, kuten Facebook- tai Twitter-painikkeita ja widgettejä, kuten "Jaa tämä" -painike. Nämä ominaisuudet saattavat kerätä IP-osoitteesi, millä sivulla vierailet verkkosivustollamme, ja asettaa evästeen, jotta ominaisuus toimisi oikein. Sosiaalinen media ja liidien luontitoiminnot ja widgetit voivat olla kolmannen osapuolen isännöimiä. Vuorovaikutustasi näiden ominaisuuksien ja widgetien kanssa säännellään sitä tarjoavan yrityksen tietosuojakäytännöllä. Lisätietoja on seuraavissa  osoitteissa: http://www.aboutads.info/choices/, http://optout.networkadvertising.org tai  http://www.youronlinechoices.eu .

Kysymykset ja valitukset

Jos sinulla on huolta tai valitusta siitä, miten yritys on käyttänyt henkilötietojasi tai käyttämään sinulle lain nojalla annettuja tietosuojaoikeuksia, ota meihin yhteyttä jollakin seuraavista: dataprotection@rpminc.com , https: // rpminc.com/contact/ tai numeroon 1 (800) 776-4488.

Muutokset tähän käytäntöön

Pidätämme oikeuden muuttaa tai muuttaa tätä käytäntöä milloin tahansa julkaisemalla muutetun käytännön verkkosivustollemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa käytäntö aina, kun lähetät meille tietoja tai teet tilauksen.

 

Määritelmät 

Rekisterinpitäjä Osapuoli, joka määrittää tietojenkäsittelyn tarkoitukset ja keinot.
Tietosuojaviranomainen Asianomainen valvontaviranomainen, joka on vastuussa yksityisyydensuojasta tai tietosuoja-asioista yhtiön ja / tai tytäryhtiön lainkäyttöalueella;
Euroopan talousalue (ETA) Euroopan ympäristökeskukseen kuuluvat kaikki Euroopan unionin jäsenvaltiot sekä Islanti, Liechtenstein ja Norja. Tätä käytäntöä varten EEA sisältää Yhdistyneen kuningaskunnan, jos se poistuu Euroopan unionista.
Henkilökohtaiset tiedot Tiedot, joihin sovelletaan sovellettavaa tietosuojalakia ja jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön ja voivat sisältää nimiä, osoitteita, sähköpostiosoitteita, työpaikkasovelluksia, käyttäjätilitietoja, kirjeenvaihtoa, verkkoselaustietoja (esim. Tiettyyn evästeeseen liittyvät tiedot) ja IP-osoitteet, kun tällaiset tiedot voidaan linkittää yksilöön.
Käsittely Tee mitä tahansa henkilötietojen kanssa; Tähän sisältyy sen kerääminen, tallentaminen, käyttäminen, yhdistäminen muihin tietoihin, jakaminen kolmannen osapuolen kanssa tai jopa poistaminen.

Viimeksi päivitetty 8. syyskuuta 2020.