Velkommen til CPG Europe

CPG Europe utvikler pålitelige byggeprodukter med høy ytelse og designløsninger som møter de stadig mer komplekse kravene i byggebransjen. Våre ledende varemerker - illbruck, Flowcrete, Nullifire, Vandex, TREMCO, Dryvit og Nudura - tilbyr produkter, systemer og tjenester for tetting og liming, passiv brannbeskyttelse, vanntetting, fugefrie gulv og betongrenovering.

Kombinasjonen av våre innovative produkter, systemer, tjenester og kunnskap gjør at vi står godt rustet til å levere pålitelige løsninger til utfordringene dagens arkitekter, designere, installatører og distributører står overfor.

Varemerkene levert av CPG Europe – en del av den verdensledende byggeproduktprodusenten RPM International Inc. – dekker et bredt spekter av materialer til ditt bygg i kombinasjon med tjenester, systemer og teknisk kompetanse som du sjelden finner samlet under ett og samme tak.

Ekspertkunnskap og profesjonell rådgivning

Vi vet at et byggprosjekt avhenger av mer enn de produktene som brukes, ettersom det kreves dyktighet, kunnskap, kunnskap og ekspertise for å finne løsninger på produkter som gjelder på beste mulige måte.

Dette engasjementet kommer tilbake til å være sammen for førsteklasses teknikk med en kundefokusert tilvägagangsmåte og kompetanse som har bygget opp under flere tiår innenfor meget spesialiserte områder for å gi en virkelig unik tjeneste.

Når du arbeider med CPG Europe får du mye mer enn høypresterande byggmaterial, siden du også får en kundopplevelse som inkluderer:

  • Teknisk rådgivning for hver situasjon
  • Kunskapsförmedling av utdanning
  • En digitalisert leveransekedja
  • Bästa metoder for miljø

Vil du lære deg mer fra vårt team av produktspesialister? Ta gjerne kontakt med oss