Fra begynnelsen...

CPG Europe har 1 400 ansatte og er en del av RPM International Inc. — en av verdens ledende byggevareprodusenter til både industri- og forbruker. RPM har sitt hovedkontor i Medina, Ohio (USA) og er notert på New York-børsen.

I mai 1947 grunnla Frank C. Sullivan Republic Powdered Metals – forløperen til RPM International Inc. I begynnelsen produserte og omsatte selskapet en aluminiumtakbelegging kalt Alumanation, som fortsatt selges i dag. Allerede i det første driftsåret nådde salget $90 000.

Allerede fra starten av hadde Sullivan tro ​​på at fremgangen i hans firma skulle drives av menneskene bak det. Hans mangeårige filosofi - "Ansett de beste menneskene du kan finne. Skap en atmosfære som får de til å trives. La de gjøre sin jobb." - er en filosofi som fortsatt følger RPM den dag i dag. Under Sullivans ledelse oppnådde selskapet årlige salgs- og resultatøkninger som overgikk opprinnelige budsjetter og sørget for stadig vekst i virksomheten. RPM har en historie av vellykkede oppkjøp i byggebransjen. I 2005 kjøpte RPM International Inc illbruck Sealant Systems som gikk sammen med Tremco Europe for å danne tremco illbruck Group. Fra 2007 til 2017 foretok selskapet mange oppkjøp, som Firetherm Intumescent & Insulation Supplies Ltd og Adhere Industrial Tapes Ltd.

Effektivt Samarbete

2019 var tremco illbruck Group en av de fire bedriftene som dannet det nye CPG Europe. tremco illbrucks produktvarumärken illbruck, Nullifire og Tremco fantes kvar, og få sällskap av Flowcrete, Vandex og Dryvit.

RPM:s Construction Products Group (CPG) markedsfører sine løsninger til distributører, entreprenører og sluttbrukere over et stort geografisk fottrykk som er spredt over cirka 130 land og områder.

Disse produktene brukes hovedsakelig for konstruksjon, vedlikehold og restaurering av ulike industrielle, kommersielle og infrastrukturprosjekter.

CPG Europe har en distinkt og ledende posisjon på markedet har styrket sine velkjente produktmerker og sin evne til å utnytte synergiene mellom dem gjennom effektivt samarbeid mellom sine mennesker, produkter og tjenester.

Fra at bevara Frihetsgudinnan til å beskytte det ikoniske operahuset i Sydney fra vær og vind, hjelper RPM:s byggproduktvarumerken til å bygge en bedre verden.