ALLE VÅRE VAREMERKER

SAMLET UNDER ETT TAK

CPG Europes varemerker dekker en rekke ulike konstruksjonsbehov og tilbyr et utvalg av tjenester, support og systemer du sjelden finner samlet under ett tak.

Tilliten til våre varemerker og teknologiene vi tilbyr vises i antall velkjente og krevende byggeprosjekter verden over som har valgt å bruke våre produkter, service og ekspertise til å gjøre visjoner til virkelighet.

Illbruck

Perfekt resultat med illbrucks løsninger for alle fuge-, lime- og tetningsbehov. Vinduer og fasader, innvendig eller utvendig, omfattende byggeprosjekt eller liten oppussing. Et perfekt resultat er avgjørende for byggets funksjon og energieffektivitet. I over 60 år har vi satt standarden. Vi tilbyr de riktige produktene, relevant opplæring og praktiske råd, for å bistå deg med å forbedre byggets energieffektivitet og inneklima på best mulig måte.

www.illbruck.no
Flowcrete

I mer enn 50 år har folk tråkket på oss, kjørt over oss og sett ned på det vi gjør. Det er vi veldig takknemlige for. Våre fugefrie gulvsystemer er kjent for sine fleksible, estetiske og funksjonelle egenskaper. Og for slitestyrken, selvfølgelig. De danne grunnlaget for inspirerende og funksjonelle miljøer over hele verden. Et gulv kan utgjøre forskjellen på suksess og fiasko. Egenskaper som hygiene, sklisikkerhet og estetisk uttrykk må hensyntas ved valg av gulvsystem. I vårt sortiment finner du løsninger for alle miljøer og funksjonelle behov - fra slitesterke parkeringsbelegg og antistatiske gulvsystemer til designgulv med lav VOC.

www.flowcrete.no
Nullifire

Nullifire en en pioner innen passiv brannbeskyttelse. Vi er spesialister med ett eneste fokus - å beskytte mennesker og bygninger mot brann. I over 40 år har Nullifire drevet markedet fremover med sine løsninger. Passiv brannbeskyttelse er komplekst, og helt avgjørende for å ivareta brannsikkeheten i bygninger. Vi i Nullifire vet at riktig brannvern redder liv og verdier. Våre systemer er pålitelige og enkle å bruke. Vårt team av dyktige teknikere sikrer kundene nødvendig bistand gjennom alle faser i prosjektet.

www.nullifire.no
Vandex

Betong benyttes mer enn noe annet byggemateriale. I byggebransjen benyttes det dobbelt så mye betong som andre byggematerialer til sammen. Stabilitet og holdbarhet gjør betong til et utmerket byggemateriale. Betongen utsettes for mange naturlige påkjenninger, -særlig vann. Vandex leverer produkter til beskyttelse, vanntetting og reparasjon av betongkonstruksjoner og bygninger verden over. Vandex ble grunnlagt i 1946 av den danske kjemikeren Lauritz Jensen, og har gjennom årene utviklet seg til å bli verdenledende innen dette segmentet.

www.vandex.com
Tremco

Tremco står for varige løsninger innen vanntetting, gulv og glassfasader.

Byggebransjen står overfor stadig strengere krav både teknisk, juridisk og i forhold til bærekraft. Med mer enn 90 års erfaring kan Tremco tilby produkter som har stått sin prøve gjennom flere tiår under ekstreme forhold. Vi tilbyr tjenester og støtte hele veien, fra spesifikasjonsdokument til support ute på byggeplass. For bygg som er ment å vare.

www.tremco-europe.com/nn_NO/
Dryvit

Dryvit har siden 1969 vært et velkjent navn innen utvendig isolasjon og fasadesystemer. Dette takket være lidenskapen for innovasjon, kvalitet og verdiskapning. Dryvit lanserer stadig nye produkter og systemer som er med på å utvikle byggebransjen og bidrar til å møte energi- og sikkerhetsrelaterte krav i byggeforskrifter. Dryvits løsnnger er egnet for alle slags klima, og forbedrer energieffektiviteten i både varme og kalde miljøer. I tillegg til de funksjonelle egenskapene gjør Dryvit det også mulig for arkitekter og eiendomsbesittere å skape unike bygninger med enestående estetikk og stor variasjon i uttrykket.

www.dryvit.co.uk
Nudura

Nudura ble introdusert på markedet i 2001 og har blitt en verdensledende produsent av ICF (Insulated Concrete Forming) systemer, noe som gir arkitekter, forskrivere, DYI, eiendomsutviklere og entreprenører en mer effektiv måte å bygge på.

Å bygge med ICF gjør at boliger og næringsboliger kan bygges på en sterkere, mer energieffektiv og miljøvennlig måte.

ICF fra Nudura bruker polystyren koblet til et system som gjør at formene kan stables og stålforsterkes. Deretter bygges isoporformene opp på stedet og fylles med ferdigbetong. Polystyrenet i kombinasjon med betong gir en termisk masse, som gjør at strukturer kan varmes og kjøles mer effektivt.

www.nudura-europe.com

HVIS DU KAN

designe og konstruere det

KAN VI SAMMEN BYGGE OG BESKYTTE DET

Se hva vi gjør ... Bli kjent med varemerkene våre ...